Gadget overzicht
40 gadgets gevonden. Weergeven: 1 t/m 8

Slimme sleutelvinder

Ken je dat? Je staat op het punt om thuis te vertrekken: sleutels kwijt! Én je telefoon kwijt! Én je portemonnee kwijt! Én je hond kwijt! Gelukkig is er nu een oplossing om deze situatie voor ééns en voor altijd naar het Rijk der Ergernissen te verbannen: hier is de slimme sleutelvinder! Met de afstandsbediening zend je een signaal naar één van de vier kleurgecodeerde ontvangers. Druk op de kleur die bij het verloren voorwerp hoort en de ontvanger maakt een geluid van 85dB. Als je dan je sleutels nog niet terugvindt ben je doof!

Anti Gravity Platform

Heb jij het ook zo gehad met de zwaartekracht? Wij wel! Gelukkig rekent deze gadget af met dit nare trekje van moeder natuur. Het Anti Gravity Platform laat dingen zweven! Fotolijstjes, beeldjes, knuffels, fruit... zo lang het gewicht maar onder de 85 gram ligt zweeft het allemaal lekker rond. Probeer het eens uit met de meegeleverde wereldbol en trek een lange neus naar Meneertje Zwaartekracht. Oja, wel even opletten met elektronische apparaten, die kunnen de magnetische straling wat minder waarderen...

Bij DitVerzinJeNiet.nl voor
€ 34,95
Bij MegaGadgets.nl voor
€ 69,-
Ideal Machtiging Mastercard Paypal
Visa Overschrijving
Koop nu!
Overschrijving TNT Visa Mastercard
Machtiging Ideal
Koop nu!


Beer tracker

"HOEVEEL bier issur vanavond gezopuh, zeg je? Twinnug kratjes!?" Ja echt, twintig kratjes; en jij kan het weten! De ideale bierzuip gadget telt het aantal geopende flesjes, waardoor er nooit meer onduidelijkheid zal bestaan over het drinkgedrag van jou en je vrienden. De ultieme gadget voor zuiplappen en alcoholisten. Inclusief batterij.

WiKi Webcam 1.8" Digitaal fotolijstje

Eéns in de zoveel tijd stuit je op een alleskunner. Nouja, alleskunner... een best-veelkunner! De ultieme bureaugadget is een webcam, digitaal fotolijstje, (alarm)klok en thermometer in één! Met een intern geheugen van maar liefst * tromgeroffel en trompetgeschal * 8 MB(!) heb je in ieder geval genoeg ruimte om een paar leuke foto's in te laden. Dame in bikini op de foto niet inbegrepen, verder compleet.

Bij ToyzandGiftz.nl voor
€ 7,95
Bij DitVerzinJeNiet.nl voor
€ 29,95
Ideal Mastercard Paypal Visa
American Express Overschrijving
Koop nu!
Ideal Machtiging Mastercard Paypal
Visa Overschrijving
Koop nu!

Opblaasbare iMusic Stoel

Loungen wordt wel héél erg ontspannen in deze opblaasbare iMusic lounge stoel met ingebouwde speakers. Je kunt je iPod, mp3 speler of andere electronica (bijv. tv, stereo, spelcomputer) direct aansluiten op de ingebouwde speakers, zodat je altijd kunt genieten van een perfect op jou afgestemde lounge-sfeer. Snel opgeblazen, snel weer opvouwbaar. Ideaal voor in huis, in de tuin of op het strand!

Zout en peper robots

Grappig hè, hoe ze vroeger zeiden: "Kun je mij de peper en zout even aangeven, please?" Tegenwoordig gaat dat natuurlijk heel anders. Gewoon een kwestie van je Salt & Pepper Bots opwinden en naar de juiste persoon toe laten lopen! Dit smaakmakende duo zorgt gegarandeerd voor hilariteit tijdens een etentje met vrienden of familie. De robotjes worden, verpakt per twee, geleverd in een grappige geschenkverpakking. Watch out, Salt & Pepper coming through!

Bij DitVerzinJeNiet.nl voor
€ 32,95
Bij DitVerzinJeNiet.nl voor
€ 29,95
Ideal Machtiging Mastercard Paypal
Visa Overschrijving
Koop nu!
Ideal Machtiging Mastercard Paypal
Visa Overschrijving
Koop nu!


X-mini Happy

Het is klein, rond en doet je versteld staan van zijn geluidskwaliteit. Ehm... Een X-mini Happy? Correct! Dit vernuftige apparaatje heeft een SDHC-kaartslot en speelt mp3tjes af van een, je raadt het al, SDHC-kaart. Is dat alles? Nee. Sluit je eigen mp3speler aan op deze gadget en gebruik 'm als speaker. Geniet van een onvoorstelbaar basgeluid dankzij de uitschuiffunctie. Of sluit 'm aan op je koptelefoon wanneer je medereizigers in de trein die volle bas wat minder kunnen waarderen... Hoe dan ook, van deze X-mini word je Happy!

iPad keyboard case

Maak van je iPad een laptop! Wacht even... Kochten we niet juist een tablet omdat we iets anders wilden dan een laptop? True! Maar met de iPad keyboard case combineer je het beste van twee werelden. Het geïntegreerde bluetooth toetsenbord maakt het typen van e-mails, notities en verslagen een stuk gemakkelijker, terwijl je blijft beschikken over de unieke functies die je iPad biedt. Deze gadget is geschikt voor iPad 1 & 2 en wordt geleverd in een multifunctionele case, zodat je alles goed beschermd bij elkaar houdt. Nice!

Bij GadgetHouse.nl voor
€ 59,95
Bij MegaGadgets.nl voor
€ 69,95
Pin Visa Paypal Mastercard
Machtiging Ideal
Koop nu!
Overschrijving TNT Visa Mastercard
Machtiging Ideal
Koop nu!

  Volgende

Dit is ditisdetoekomst.nl
Altijd op de hoogte blijven van hippe gadgets en moderne personal technology? Hier vind je een up-to-date collectie van de leukste en meest unieke gadgets die de industrie momenteel te bieden heeft. Uiteenlopend van de nieuwste snufjes en handige hebbedingetjes tot zienderogen zinloze maar superlollige kadootjes; je vindt het terug op deze site. Grote kans dat je ook nog eens op een geweldige aanbieding stuit! De gadgets van morgen, vandaag voor je verzameld: dit is ditisdetoekomst.nl!

Gadgets zoeken
Zoek hier naar gadgets: